Niina Hakulinen

Elokuu 2014 ja Elokuu 2015.
Niina 39-vuotta treenaa salilla tuloshakuisesti. Apunaan hän on käyttänyt Sulamoa jo suljetusta betasta lähtien. Tavoitteena Body Fitness -kisalavat syksyllä 2016. "Sulamon avulla syömisten päivittäinen seuraaminen on yksinkertaista ja huomio on helppo kiinnittää itselle tärkeisiin asioihin. Sulamon muokattavuus ja tilastojen monipuolisuus tekee siitä jokaiselle sopivan apuvälineen niin dieettaamiseen kuin treeninkin tueksi."

Sini (muffini)

Ennen 2013 ja jälkeen 2015.
Sini aloitti meidän aiemmalla palvelulla Kalorilaskurilla ja jatkaa nyt Sulamossa. "Sulamon seuranta on ollut minulle tärkein yksittäinen apukeino uusien elämäntapojen opetteluun. Entisenä jojoilijana pidin tärkeänä, että laihdun järkevästi ja terveellisesti. Seurannan avulla ymmärsin kuinka ravintoköyhällä ruualla olin elänyt. Nyt pidän Sulamon avulla huolta siitä, että ravinto ja kulutus pysyvät tasapainossa. Suosittelen Sulamoa pudottajille, mutta myös saavutetun painon ylläpitoon."

Sinun kehityskuvasi?

Haemme lisää muutoskuvia! Oletko tiputtanut paljon painoa ja haluaisit motivoida muita kertomalla tarinasi? Treenaatko tuloshakuisesti Body Fitness, Bikini Fitness tai muihin kilpailuihin? Ainoa vaatimus on, että olet seurannut ruokavaliotasi Sulamon avulla. Ota ennen ja jälkeen muutoskuvat ja lähetä ne raatimme arvioitavaksi. Tarkistamme kaikista muutoskuvista, että taustalla on Sulamon aktiivinen käyttö.


 

Liity Sulamoon

  • Ei muita kuluja
  • Ei jatku automaattisesti
  • Kotimainen ja palvelimet Suomessa
 
Valitse verkkopankki