Paljon laihdutettavaa

Meitä on Sulamossa paljon. Sulamo sopii erinomaisesti pidempiaikaiseen laihduttamiseen, kun ylipainoa on reilusti. Saat käyttöösi monipuolisen, mutta silti kauniin yksinkertaisen ohjelman, joka opastaa sinua laihtumaan. Laihduttaessa ei tarvitse kärsiä nälästä. Helppoja ohjeita noudattamalla laihdut terveellisesti näkemättä nälkää. Sulamo laskee yksilölliset tavoitteet kaiken kokoisille ja ikäisille. Naisille ja miehille. Saat syödä mitä tahansa, kunhan syöt Sulamon antamissa rajoissa.

 

Liity Sulamoon

 

Motivaatio pysyy yllä, kun kannustavat ja yksinkertaiset mittarit näyttävät suuntaa. Sulamon mahtava yhteisö tukee ja kannustaa sinua vaikeina hetkinä. Tee arjesta helpompaa. Jaksa paremmin ja ole tyytyväinen itseesi. Pienillä muutoksilla rauhassa kohti muutosta. Tällä kertaa onnistut varmasti!

Laihtuminen ilman liikuntaa

Sulamon avulla voit laihtua helposti ilman liikunta. Et tarvitse lainkaan treeniä, koska laihtuminen onnistuu myös pelkän ruokavalion avulla. Sulamo sopii siis myös kiireiselle tai liikuntarajoitteiselle.

 

Liity Sulamoon

Hyvinvointia todella edullisesti

LaihdutustarveLaihdutusnopeusHinta
yli 5 kiloa 12 viikkoa 15 euroa
yli 10 kiloa 6 kuukautta 20 euroa
yli 20 kiloa12 kuukautta30 euroa
AikaHinta
12 viikkoa 15 euroa
6 kuukautta 20 euroa
12 kuukautta30 euroa

Palvelusta lyhyesti

Sulamo on puolueeton ja riippumaton, eli sivuilla ei ole ärsyttäviä mainoksia tai yhden valmistajan tuotteita ja dieettejä. Sulamo on täysin kotimainen palvelu. Toimii erinomaisesti myös kännykällä ja tabletilla. Pohjautuu virallisiin suosituksiin, mutta käytössä olevan ruokavalion voi halutessaan vaihtaa esim. runsasproteiiniseen ja vähähiilihydraattiseen vaihtoehtoon. Alkuperäisen Kalorilaskurin tekijöiltä yli 10 vuoden kokemuksella.

Ei sitoomuksia

Keskeytä tai pidä tauko. Voit huoletta lopettaa milloin haluat, ilman seuraamuksia. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille, jos et halua jatkaa. Tilaus ei jatku tai uusiudu automaattisesti. Keskeyttäminen ei maksa mitään.

 

Liity Sulamoon

 

 

Liity Sulamoon

  • Ei muita kuluja
  • Ei jatku automaattisesti
  • Kotimainen ja palvelimet Suomessa
 
Valitse verkkopankki