Ruokavalio dieettaamiseen

Kiinteytyminen ilman lihasten menetystä onnistuu helposti Sulamon tarkan seurannan avulla. Sulamo varmistaa, että syöt riittävästi ja oikeanlaista ruokaa, ettet sulata samalla kovalla työllä ansaittuja lihaksia. Sulamon avulla saavutat paremman lihasten erottuvuuden ja kireän kunnon nopeammin. Lihaksia säilyttävä ja kiinteyttävä ruokavalio on helppo saavuttaa yksinkertaisten mittareiden avulla.

 

Liity Sulamoon

Ruokavalio kasvuun

Sulamo on tavoitteellisen treenaajan paras apuväline. Sulamon avulla syöt laadukkaasti ja juuri oikean määrän. Älä heitä treeniäsi hukkaan, vaan optimoi ruokavaliosi lihasten kasvuun, ilman että keräät samalla ylimääräistä rasvaa. Bulkkaus eli plussakaloridieetti ei tarkoita mieletöntä roskaruuan ylensyöntiä. Yksilölliset tavoitteet. Kaiken ikäisille naisille ja miehille. Isoille ja pienille. Seuraa kehittymistä aamupainon lisäksi useilla vartalon mitoilla, jotta näet että kehitystä varmasti tapahtuu. Saavuta maksimaalinen kehitys Sulamon avulla.

 

Liity Sulamoon

Ruokavalio ylläpitoon

Haluat pysytellä jatkuvasti timmissä kunnossa, mutta lihaskasvusta ja tuloksien parantamisesta et halua luopua. Bulkkaus ja jojo-laihdutus ei ole tapasi elää. Sulamo auttaa optimoimaan ruokavaliosi, jotta maksimoit treenisi hyödyn ja syöt juuri sopivasti. Sulamon avulla saavutat optimaalisen ruokavalion tavoitteistasi riippumatta.

 

Liity Sulamoon

Ruokavalio suunnitelma

Ruokavalion suunnittelu ja seuranta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Suunnittele ruokavaliosi itse ja seuraa suunnitelmaasi vaivattomasti. Sulamossa on parhaat työkalut ruokavalion suunnitteluun ja seurantaan. Tavoitteita on erittäin helppo muokata ennennäkemättömällä tarkkuudella. Muokkaa makrot ja valitse 8-jakoinen tai mikä itsellesi sopii parhaiten. Syö tavoitteellisesti lisäämällä ateriarytmiin tavoitekellonajat ja toteutuneet kellonajat tai pidä asiat yksinkertaisena ilman tarkkoja kellonaikoja. Valitse itse haluatko ruokapäiväkirjaasi paljon näkyvillä olevia tietoja vai pidätkö enemmän yksinkertaisemmasta seurannasta.

 

Liity Sulamoon

Laita ruokavaliosi kuntoon

Ravinnon seurantaHinta
4 viikkoa 5 euroa
12 viikkoa 15 euroa
6 kuukautta 20 euroa
12 kuukautta 30 euroa

Näin muokkaat Sulamossa

 • Proteiinin tarpeeseen pohjautuen
 • Makroravinteet energiaprosentteina
 • Makroravinteet grammoina
 • Kiinteä energiatavoite
 • Energiavaje tai -lisä (kcal, kJ tai %)
 • Lepoaineenvaihdunta (RMR)
 • Ateriarytmi
 • Asiantuntevan näkymä tai perusnäkymä

Taustatietoja Sulamosta

Alkuperäisen Kalorilaskurin tekijöiltä yli 10 vuoden kokemuksella. Sulamo on täysin kotimainen palvelu. Toimii erinomaisesti myös kännykällä ja tabletilla.
Ei ärsyttäviä mainoksia.

 

Liity Sulamoon

 

 

Liity Sulamoon

 • Ei muita kuluja
 • Ei jatku automaattisesti
 • Kotimainen ja palvelimet Suomessa
 
Valitse verkkopankki