kurpitsa, pannukakkuja Kurpitsa-pannukakkuja ohje sweet

Kurpitsa-pannukakkuja

Hauduta perattu ja kuutioitu kurpitsa 30 min vesitilkassa pehmeäksi ja soseuta. Sekoita kuivat aineet keskenään (mausteet: 1tl kanelia, 0,5tl pomeranssinkuorta, 0,25tl neilikkaa, 0,25tl inkivääriä) ja lisää munat, maito, kurpitsasose ja öljy sekä hieman vanilja-aromia. Paista pannulla pikkuletuiksi ja tarjoa (vaahtera)siirapin/hunajan ja (pekaani)pähkinärouheen kanssa :)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 602 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,6 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %