karjalanpaisti Karjalanpaisti ohje salty

Karjalanpaisti

Ainekset 6 annosta

Ota lihat lämpimään noin puoli tuntia ennen valmistusta. Kuori ja pilko porkkanat isohkoiksi paloiksi, samoin kuori ja pilko sipulit. Laita vuorotellen lihaa, porkkanoita ja sipulia kerroksittain voidetuun uunivuokaan. Lisää vettä niin, että lihat juuri peittyvät. Mausta suolalla ja maustepippureilla (kokonainen). Tarvittaessa voit lisätä vettä paiston aikana. Paista 175 asteisessa uunissa 2-3 tuntia. Paistamisen loppuvaiheessa voit peittää vuoan kannella. Tarjoile perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 525 kJ / 100 g
Proteiini 12,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %