mummin, taatelikakku Mummin taatelikakku ohje sweet

Mummin taatelikakku

Keitä taateleita, vettä ja voita hiljaisella tulella kunnes taatelien rakenne hajoaa. Jäähdytä seos. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorahka ja lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja kohotusaineet. Lisää lopuksi jäähtynyt taateli-voiseos. Paista kakkua 180 asteessa n. 1 tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal / 100 g
Energia 1259 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 42,1 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %