joulun, jämäpiirakka, lohesta Joulun jämäpiirakka lohesta ohje salty

Joulun jämäpiirakka lohesta

Pohja: sekoita muusiin muna, jauhot ja sulatettu rasva. Painelee piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Täyte: sekoita uunilohi, lohisalaatit, sulatejuusto, muna, pippuri ja suola, tilli ja ruokakerma tasaiseksi massaksi. Levitä pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Höylää päälle juustoviipaleita. Paista n. 200 asteessa puolisen tuntia. Anna jäähtyä hetki ennen syömistä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 267 kcal / 100 g
Energia 1113 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 14 g / 100 g
Rasva 20,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %