lohihyydyke Lohihyydyke ohje salty

Lohihyydyke

Liota  4 KPL LIIVATELEHTIÄ kylmään veteen. Vuoraa laakea pitkulainen vuoka kelmulla kaksinkertaisesti. Pilko täytteen kala, ruohosipuli ja tilli. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon majoneesi, sinappi-kurkkusalatti ja maustamaton tuorejuusto.  Sulata liivatteet1/3 dl kuumaa vettä. Kaada ohuena nauhana kerma-majoneesi ja  sinappi-kurkku, tuorejuusto täytteen joukkoon. Lisää lopuksi pilkottu kala sekä ruohosipuli ja tilli täytteeseen.  Sekota ja kaada vuokaan. Tasoita pinta ja anna hyytyä yön yli. Kumoa tarjoilulautaselle ja poista kelmut. Koristele kirjolohenmädillä ja ruohosipulilla ja tillillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 978 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 20,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %