tuulan, kukkakaali, jauhelihavuoka Tuulan kukkakaali-jauhelihavuoka ohje salty

Tuulan kukkakaali-jauhelihavuoka

Paloittele kukkakaali ja pane kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen kiehumaan 5 minuutiksi. Valuta. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla ja mausta seos. Levitä kukkakaali ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle muna-kermaseos ja tasoita ruoan pinta. Kypsennä 200C 20min. Ripota pinnalle juustoraaste ja jatka kypsentämistä 10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 470 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %