2 cm pala tuoretta inkivääriä 6 valkosipulinkynttä 2 rkl öljyä 2 kpl laakerinlehtiä 1 kpl kanelitanko 8 kpl kokonaista kardemummaa 4 kpl kokonaista neilikkaa 1 tl juustokuminan siemeniä 2 sipulia hienonnettuna 2 tl jauhettua korianteria 3 kpl luumutomaatteja hienonnettuna 400 g broilerin rintafilette pieninä paloina 1 tl chilijauhetta 1 tl suolaa 3 dl kermaa
Jauha inkivääri, valkosipuli ja 3 rkl vettä tasaiseksi tahnaksi.
Kuumenna öljy laakeassa pannussa kuumaksi ja lisää laakerinlehdet, kaneli, neilikat, kardemumma ja juustokuminan siemenet.
Freesaa hetki ja lisää sipulit.
Ruskista noin 3 min/kunnes sipulit saavat väriä.
Kuumenna minuutin ajan.
Lisää sitten luumutomaatit, kana, chilijauhe, suola ja 1,5 dl vettä ja kuumenna kiehuvaksi.
Alenna lämpöä ja hauduta keskilmmöllä noin 15 min välillä sekoitellen.
Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
Keitä kokoon kunnes kastike pysyy lusikan kuperalla puolella.
Lähde (hiukan soveltaen) www. kotikokki.
net Intialainen Murgh korma (broileria) insanity_