broileriaspelttipedillämr BroileriaSpelttipedilläMR ohje salty

BroileriaSpelttipedilläMR

Valmistus yli 60 minValmistusyli 60 min.

Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Poista paprikasta siemenet. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa isoiksi paloiksi. Broilerin koipi-reidet voit leikata kahtia.

Kiehauta vesi ja sekoita siihen kasvisliemikuutiot. Levitä laakeaan uunivuokaan riisi ja paloitellut vihannekset. Jauha vihanneksille mustapippuria myllystä. Kaada kasvisliemi vuokaan.

Pyyhi koipireisistä ylimääräinen marinadi ja nosta ne vihannesten päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia. Ripottele kypsän ruoan pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa tai persiljaa. Tarjoa salaatin ja ciabattan kanssa.

HUOM!! 255g riisiä on 3 dl riisiä, raakapaino

Alkuperäinen resepti K-Ruoka.fi https://www.k-ruoka.fi/reseptit/broileria-riisipedilla

Ainekset:

1rs(n. 1,2 kg) Pirkka broilerin koipireisiä, marinoitu

1purjo

1punainen paprika

1kesäkurpitsa

6dlvettä

2Pirkka kasvisliemikuutiota

3dl Pirkka pitkäjyväistä riisiä

1/2tlmustapippuria

Pinnalle

tuoretta basilikaa tai persiljaa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 491 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %