karppisubi Karppisubi ohje salty

Karppisubi

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vatkaa sillä välin kananmunan valkuaiset kovaksi vaahdoksi, sekoita leivän muut ainekset keltuaisten kanssa keskenään ja lisää varovasti valkuaisvaahdon sekaan. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa n.8-10min.

Leivän paistuessa pilko kasvikset, valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy/vesi pois.

Nosta leipä puhtaan leivinpaperin päälle, lisää täytteet tasaiseksi "pötköksi" leivän päälle ja haluamaasi kastiketta, esimerkiksi valkosipulimajoneesia. Rullaa sen jälkeen leipä "subiksi" leivinpaperin avulla. Halkaise keskeltä kahtia ja nauti yksin tai kaksin, nälästä riippuen. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 735 kJ / 100 g
Proteiini 13,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 12,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %