katkarapu, tillipasta, , parsakaali, , papu, , sipuli, , kerma, Katkarapu-tillipasta (parsakaali, papu, sipuli, kerma) ohje salty

Katkarapu-tillipasta (parsakaali, papu, sipuli, kerma)

320 g katkarapuja 1 nippu tilliä 200 g vihreitä papuja 320 g parsakaalia 1 sitruunan kuori ja mehu 5 kpl kevätsipulia/tavallista sipulia 2 1/2 dl kermaa 1/2 tl paprikajauhetta suolaa ja pippuria

  1. Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Leikkaa kevätsipuli noin 3 cm paloiksi. 

  2. Laita parsakaali, pavut ja sipulit kattilaan ja kaada joukkoon 2 dl vettä. Mausta suolalla ja anna kiehua 5 minuutin ajan. Kaada vesi pois. 

  3. Sekoita kermaan sitruunankuori, 1 tl sitruunan mehua ja paprikajauhe ja kiehauta. Kaada kerma vihannesten päälle. 

  4. Lisää katkaravut ja keitä 4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita joukkoon lopuksi hienonnettu tilli ja tarjoile pastan kanssa.

    Lähde: www.kotikokki.fi piia58

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 388 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %