320 g katkarapuja 1 nippu tilliä 200 g vihreitä papuja 320 g parsakaalia 1 sitruunan kuori ja mehu 5 kpl kevätsipulia/tavallista sipulia 2 1/2 dl kermaa 1/2 tl paprikajauhetta suolaa ja pippuria
Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Leikkaa kevätsipuli noin 3 cm paloiksi.
Laita parsakaali, pavut ja sipulit kattilaan ja kaada joukkoon 2 dl vettä. Mausta suolalla ja anna kiehua 5 minuutin ajan. Kaada vesi pois.
Sekoita kermaan sitruunankuori, 1 tl sitruunan mehua ja paprikajauhe ja kiehauta. Kaada kerma vihannesten päälle.
Lisää katkaravut ja keitä 4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita joukkoon lopuksi hienonnettu tilli ja tarjoile pastan kanssa.
Lähde: www.kotikokki.fi piia58