täytetyt, paprikat, , kik, herne, , , tonnikala Täytetyt paprikat, kik-herne & tonnikala ohje salty

Täytetyt paprikat, kik-herne & tonnikala

Keitä puolitettuja paprikoita viitisen minuuttia suolavedessä. Kuullota pannulla sipuli ja lisää sen joukkoon kik-herneet, tonnikala sekä valkosipuli ja smetana/ creme freche. Mausta suolalla, mustapippurilla jne. Asettele paprikat vuokaan, jonka pohjalla on aavistus vettä/ vesi-öljyseosta (siksi, ettei paprikat jämähdä vuokaan kiinni). Annostele täyte paprikoiden sisälle ja ripottele hieman juustoraastetta päälle. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 343 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %