ruismakaronilaatikko, lihaliemessä Ruismakaronilaatikko lihaliemessä ohje salty

Ruismakaronilaatikko lihaliemessä

Paista jauheliha kypsäksi ilman rasvaa. Lisää liemikuutio, 2 dl vettä sekä tomaattisose. Sekoita tasaiseksi. Keitä pastaa 5 minuuttia suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja sekoita jauheliha pastan sekaan tasaiseksi. Vatkaa munat veden sekaan ja lisää siihen mausteet. Voitele vuoka öljyllä. Kaada pasta-jauhelihaseos vuokaan. Kaada vesimunaseos vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia, kunnes munavesiseos on kypsää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 490 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,2 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %