appelsiini, karpalo, tuorepuuro Appelsiini karpalo tuorepuuro ohje salty

Appelsiini karpalo tuorepuuro

Sekoita kaurahiutaleet, kauramaito, auringonkukansiement, aitovaniljajauhe (ripaus), appelsiinin kuori (1/ 2. sekä mehu keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Mittaa blenderiin chiansiemenet, kookosmaito, hunaja ja karpalo ja surauta karpalot sileäksi. Kuori appelsiinin puolikas ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Jaa kuutiot kahden kupin pohjalle ja laita kumpaankin kuppiin 2 rkl karpaloita. Jaa karpalo-chiansiemenseos kuppeihin ja siirrä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Jaa aamulla kaura-appelsiinipuuro chiavanukkaiden päälle ja koristele annokset rouhituilla pähkinöillä sekä karpaloilla ja granaattiomenansiemenillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 541 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,2 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,5 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %