jauheliha, kidneypapupata Jauheliha-kidneypapupata ohje salty

Jauheliha-kidneypapupata

Ruskista jauheliha ja pienitty sipuli, mausta suolalla ja grillimausteella, lisää pavut chili-kastikkeen kanssa, lisää puoli papu-purkillista vettä, purista sekaan 2 valkosipulinkynttä, lisää 1/2 liemikuutio, paloittele sekaan tomaatti ja anna muhia pienellä lämmöllä kunnes riisit kypsiä. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kera. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 422 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %