possupata Possupata ohje salty

Possupata

Kuutioi pihvit. Paista pinta öljyssä ja voissa. Kaada vuokaan. Huuhtele pannu vesitilkalla, ja kaada vuokaan. Lohko sienet neljään osaan ja sipulit isohkoiksi lohkoiksi. Lisää vuokaan. Lisää rosmariinin oksa ja muutama timjamin oksa vuokaan. Kiehauta vesi ja liuota kuutio siihen. Lisää tomaattimurska, ruokakerma, suola ja muutama pyöräytys mustapippuria myllystä. Kaada seos vuokaan niin, että lihat peittyvät. Hauduta kannen tai folion alla 190 asteisessa uunissa 1,5 tuntia, kunnes lihat ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %