mustikkapiirakka Mustikkapiirakka ohje sweet

Mustikkapiirakka

Pehmeä voi ja sokeri vatkataan, lisätään kananmuna. Vehnäjauhot ja leivinjauhe sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan. Taikina levitetään piirakkavuokaan.  Täyte: Kermaviili, muna, sokerit sekoitetaan ja levitetään taikinan päälle. Marjat ripotellaan päälle viimeiseksi. Paista 200. ssa asteessa 30-35 min. Jos haluat pellilisen, tuplaa ainesten määrä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1058 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,7 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %