tuulan, hernerisotto, Tuulan hernerisotto ohje salty

Tuulan hernerisotto

Kuumenna kasvisliemi ja ota siitä 2 dl sivuun. Soseuta herneet 2 delilitraan kasvislientä sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Sekoita herneliemi kasvisliemen joukkoon.

Pieni salottisipulit. Kuullota sipulia pannulla voissa ja öljyssä. Lisää risottoriisi ja anna riisin kuullottua muutama minuutti keskilämmöllä. Varo polttamasta riisiä! (JUHLAVERSIOSSA desi valkoviiniä: Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa kunnolla.) Ala lisäämään kasvislientä erissä käännellen risottoa usein. Lisää nestettä kun kasvisliemi on jokseenkin imeytynyt. Jatka näin noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi Valio Koskenlaskija Ruoka, mausta suolalla ja pippurilla ja kuumenna. Tarjoile hernerisotto basilikan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 589 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 15 g / 100 g
Rasva 7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %