roosaleenan, broilenugget Roosaleenan broilenugget ohje salty

Roosaleenan broilenugget

Huuhtele broilerin fileet ja paloittele suupaloiksi, levitä uunipellille leivinpaperin päälle, vetele pullasudilla ajatuksen ohuesti oliiviöljyä niihin, ripsuta suolaa ja pippuria päälle ja laita uuniin 225 astetta 10 min. Ota pois uunista ja käännä palat, purista varovasti hiukan sitruunamehua niille ja lisää vaikkapa jotakin yrttiä, uudelleen uuniin ja paistele se toinen 10 min. Syö sellaisenaan tai omatekemiesi lohkoperunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 537 kJ / 100 g
Proteiini 22 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,1 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %