kermainen, parsa, kukkakaalikeitto
Kermainen parsa-kukkakaalikeitto ohje
salty
_ap_
Kermainen parsa-kukkakaalikeitto
Höyrystä kasvikset pehmeiksi tai keitä ne vedessä.
Laita kasvikset veteen ja soseuta sauvasekoittimella.
Lisää kanaliemikuutio, kuohukerma ja paloittele joukkoon vuohenjuusto. Soseuta.
Lisää pippuria, suolaa, persiljaa, oreganoa ja chilijauhetta maun mukaan.
Kuumenna ja tarkoile.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal / 100 g
Energia
489 kJ / 100 g
Proteiini
4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,2 g / 100 g
Rasva
9,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,1 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %