kermainen, parsa, kukkakaalikeitto Kermainen parsa-kukkakaalikeitto ohje salty

Kermainen parsa-kukkakaalikeitto

Höyrystä kasvikset pehmeiksi tai keitä ne vedessä. Laita kasvikset veteen ja soseuta sauvasekoittimella. 

Lisää kanaliemikuutio, kuohukerma ja paloittele joukkoon vuohenjuusto. Soseuta.

Lisää pippuria, suolaa, persiljaa, oreganoa ja chilijauhetta maun mukaan.

Kuumenna ja tarkoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 489 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %