200 g katkarapuja 200 g herneitä 1 keskikokoinen sipuli 2 valkosipulin kynttä 200 g pikkutomaatteja (tai isoja joista on poistettu suurin osa siemenistä)
5 dl oliiviöljyä 1 prk (400g) paksua kookosmaitoa 1 rkl maizenaa tai tapiokatärkkelystä tms. 1 sitruunan raastettu kuori
5 tl merisuolaa
5-1 tl keltaista curryä Kunnon purskaus punakorkkista Sriracha chilikastiketta pieni nippu tuoretta tilliä
Kuullota hetken aikaa pilkottua sipulia, murskattua valkosipulia ja curryä oliiviöljyssä, lisää sitten chilikastike ja kookosmaito.
Soseuta tomaatit, suola ja tärkkelys. Lisää kattilaan ja kuplia miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
Lisää sitruunan kuori ja anna muhia muutama minuutti.
Lisää huoneenlämpäiset (ettei juoksetu) katkikset, herneet ja tilli. Anna kuumentua kunnolla ja muhia muutama minutti, mutta älä keitä.