kukkakaalilaatikko, , kostdoktorn Kukkakaalilaatikko, Kostdoktorn ohje salty

Kukkakaalilaatikko, Kostdoktorn

Kiehauta parsakaali suht pehmeäksi, soseuta tuorejuuston, kerman ja mausteiden kanssa. Lado pienet kukkakaalit voideltuun vuokaan, kaada päälle parsakaalimuhennos ja levitä päälimmäiseksi juustoraaste. 180 astetta 40 minuuttia

Tarjoile sellaisenaan tai kalan tai lihan lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 576 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %