roosaleenan, sipuli, fenkolikeitto Roosaleenan sipuli-fenkolikeitto ohje salty

Roosaleenan sipuli-fenkolikeitto

kuullota kattilan pohjassa mausteet ja valkosipulit, paloittele sipulit ja fenkoli joukkoon, keittele melkein kypsäks. Lisää tuorejuusto, ja surauta mössöksi sauvasekoittimella, ellet halua syödä kappaleita. Varo chiliä, tuli aika ärhäkkää ! Ripottele pinnalle vaikkapa persiljaa tai jotakin muuta väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 29 kcal / 100 g
Energia 123 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %