Ota broilerit huoneenlämpöön. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin. Lisää joukkoon öljy, balsamico, oregano, mustapippuri ja suola. Anna hieman jäähtyä.
Paloittele ananas, viipaloi kurkku ja sinihomejuusto. Revi salaatit.
Paista broilerit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi broilerit.
Kokoa salaatti laakeaan tarjoiluastiaan kerroksittain. Viimeistele kurpitsansiemenillä. Tarjoa esimerkiksi valkosipulipatongin kanssa.
1 rs(n. 700 g) Kananpojan sisäfileitä, hunajamarinoituja
6 dl(250 g) Pirkka farfallepastaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamicoa
1 tl oreganoa
½ tl mustapippuria
suolaa
1(n. 1 kg) Pirkka Reilun kaupan ananas
1 pieni (200 g) kurkku
1 pkt(170 g) sinihomejuustoa
1 ruukkujääsalaattia
1 ruukkutammenlehtisalaattia
3 rkl Pirkka kurpitsansiemeniä
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/broileri-sinihomejuustosalaatti