tuulan, avocadorisotto Tuulan avocadorisotto ohje salty

Tuulan avocadorisotto

Kuori, hienonna sipulit. Kuullota. Lisää risottiriisi. Kuullota. Lisää alkoholiton valkoviini. Anna imeytyä. Lisää kaskisliemi kuumana, pieninä annoksina kasariin. Anna imeytyä ennen nesteen lisäämistä. 

Kuori avocadot. Poista simenet. Murskaa harukalla. Lisää valmiiseen risottoon. Älä kuumenna. Avocadon maku muuttuu kuumennettaessa.

Lisää parmesan. Tarjoa risotto heti.

Päälle voit laittaa basilika koristeeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 542 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,4 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %