vispipuuro, marsam Vispipuuro MARSAM ohje sweet

Vispipuuro MARSAM

Ainekset 6 annosta

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua 5-15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku. Siivilöi halutessasi liemestä marjojen kuoret pois. Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä kuohkeaa vaahtoa. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä. Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella. Puuron voi syödä myös ilman vatkaamista lämpimänä tai kylmänä marjapuurona maidon kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 295 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,6 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %