munakoisovuokamr, et, , , , , , , MunakoisovuokaMR-ET02/2017 ohje salty

MunakoisovuokaMR-ET02/2017

*Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleilsi. Ripottele pinnale suolaa ja anna munakoisoken itkeytyä. *Pese perunat puhtaiksi ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulikynnet. *Lisää jauheliha kuumalle pannulle muutamaksi minuutiksi. Sekoita joukkoon sipulit ja paprikajauhe. Ruskista liha pannulla. Lisää tomaattimursaka, vesi, oregano ja suola. Hauduta kastiketta 10 minuuttia. *Pyyhi kosteus munakoisojen pinnalta ja leikkaa viipaleet neljään osaan. *Lado uunivuokaan kerroksittain munakoisoja, perunaviipaleita ja jauhelihakastiketta, lado päällimmäiseksi viipaloitu mozzarella. Lorauta pinnalle oliiviöljyä. *Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti. Tarkista haarukalla painamalla, että perunat ovat kypsyneet.

Alkuperäinen resepti ET -lehti 2/2017

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 444 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %