*Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleilsi. Ripottele pinnale suolaa ja anna munakoisoken itkeytyä. *Pese perunat puhtaiksi ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulikynnet. *Lisää jauheliha kuumalle pannulle muutamaksi minuutiksi. Sekoita joukkoon sipulit ja paprikajauhe. Ruskista liha pannulla. Lisää tomaattimursaka, vesi, oregano ja suola. Hauduta kastiketta 10 minuuttia. *Pyyhi kosteus munakoisojen pinnalta ja leikkaa viipaleet neljään osaan. *Lado uunivuokaan kerroksittain munakoisoja, perunaviipaleita ja jauhelihakastiketta, lado päällimmäiseksi viipaloitu mozzarella. Lorauta pinnalle oliiviöljyä. *Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti. Tarkista haarukalla painamalla, että perunat ovat kypsyneet.
Alkuperäinen resepti ET -lehti 2/2017