katkarapu, avokadopasta Katkarapu-avokadopasta ohje salty

Katkarapu-avokadopasta

Sulata katkaravut jääkaapissa. Halkaise purjo ja huuhtele. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää ranskankerma ja juustoraaste. Anna kiehua muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon valutetut katkaravut ja kuumenna. Keitä tuorepasta ohjeen mukaan. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha kuorita. Paloittele. Lisää avokadopalat ja tilli kastikkeeseen. Mausta ja tarjoa heti pastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 632 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,2 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %