vihannessose, jauhelihakeitto Vihannessose-jauhelihakeitto ohje salty

Vihannessose-jauhelihakeitto

Kuori ja pilko vihannekset kattilaan. Lisää 6 dl vettä. Voit lisätä jo tässä vaiheessa mausteita oman mielesi mukaan. Keitä kypsäksi ja soseuta. Tarkista maku. Paista jauheliha pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää jauheliha keiton sekaan ja sekoita.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 236 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 81 %