vegaaniset, täytetyt, paprikat Vegaaniset täytetyt paprikat ohje salty

Vegaaniset täytetyt paprikat

Ainekset 4 annosta

Täytetyt paprikat 4 annosta

1 dl Milletti-hernerouhetta 2 dl vettä 2 porkkanaa 2 naurista 1 sipuli 2-3 valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä 1/2 kasvisliemikuutio 1/2 tl jauhettua valkopippuria (1 tl kurkumaa) 4 paprikaa juustoraastetta  (Violife for Pizza) Laita hernerouhe turpoamaan veteen pieneen kulhoon. Kuori porkkanat, nauriit ja sipulit ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota raastetta siinä hetki. Kumoa sekaan hernerouhe nesteineen ja lisää pannulle noin 1 dl vettä sekä mausteet. Anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes hernerouhe ja kasvikset ovat pehmenneet. Lisää tarpeen mukaan vettä. Seoksen pitäisi olla kosteaa. Halkaise paprikat ja poista siemenet sekä kanta. Nosta paprikanpuolikkaat uuninkestävään vuokaan. Lusikoi seos paprikanpuolikkaisiin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmenneet ja pinta saanut väriä. 

Alkuperäinen ohje: Milletti. Täytetyt paprikat. Luettavissa: http://www.milletti.fi/index.php?pageid=8&aid=53&bid=65&kieli=fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 260 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,4 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %