linssi, quinoasalaatti Linssi-quinoasalaatti ohje salty

Linssi-quinoasalaatti

Keitä linssit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan. 170 g = 2 dl. Keitä samalla quinoa ohjeen mukaan kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kaada molemmista ylimääräinen vesi pois ja kumoa ne kulhoon. Mausta currylla, sitruunamehulla, oliiviöljyllä, agavesiirapilla (tai muulla makealla) ja ripauksella mustapippuria. Kun seos on jäähtynyt lisää joukkoon rucola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1056 kJ / 100 g
Proteiini 14,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,3 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 2,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %