oriental, kanapelti, , punakaali, , parsakaali, , herkkusieni, Oriental-kanapelti (punakaali, parsakaali, herkkusieni) ohje salty

Oriental-kanapelti (punakaali, parsakaali, herkkusieni)

900 g broilerin rintaleikkeitä (Pirkka) Marinadi 1 punainen chili 2-3 valkosipulinkynttä 1/2 appelsiinia 2 rkl raastettua inkivääriä 2 rkl soijakastiketta 1/2 dl rypsiöljyä

Lisäksi 200 g herkkusieniä (1 rasia) 1 (400 g) parsakaali 300 g punakaalia 1/2 appelsiinia sormisuolaa, mustapippuria

  1. Valmista marinadi: Poista chilistä kanta ja siemenet. Hienonna se. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Halkaise appelsiini: Raasta kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhissa. Lisää rintaleikkeet ja kääntele kauttaaltaan marinadissa. Anna maustua vähintään 2 tuntia jääkaapissa.

  2. Uuni 200 astetta.

  3. Puhdista ja halkaise herkkisienet. Paloittele parsakaali. Leikkaa punakaali reiluiksi paloiksi. Lohko puolikas appelsiini.

  4. Levitä herkkusienet, kaalit ja appelsiinit leivinpaperille uunipellin päälle. Ripottele päälle sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria. Nosta päälle rintaleikkeet ja pirskottele joukkoon loput marinadista.

  5. Paista noin 40 minuuttia.

    Lähde K-ruoka.fi Oriental kanapelti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 391 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %