gluteeniton, kinkkupiirakka Gluteeniton kinkkupiirakka ohje salty

Gluteeniton kinkkupiirakka

Sekoita pehmeään rasvaan jauhot, suola ja leivinjauhe. Lisää sekaan neste ja sekoita tasaiseksi. Painele kostutetuin sormin piirakkavuoalle, paista alimmalla tasolla 225, n. 10min. Valmista sillä aikaa täyte sekoittamalla täytteen ainekset. Kaada täyte puolikypsälle piirakkapohjalle ja jatka paistamista uunin keskitasolla n. 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 784 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,5 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %