kaalilaatikko, , ei, riisiä, Kaalilaatikko (ei riisiä) ohje salty

Kaalilaatikko (ei riisiä)

Paista pilkottu sipuli voissa pannulla. Pilko kaali ja kypsennä puolikypsäksi (alkaa kuultaa) pannulla ja lisää vesi. Kannen alla kypsyy nopeammin. Laita jauheliha, sipuli ja kaali uunivuokaan. Kaada päälle kermat. Paista tunti 200asteessa ja vielä puolisen tuntia 150asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal / 100 g
Energia 586 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %