Kuori juurekset. Paloittele perunat reilun noppakuution koiseksi paloiksi, porkkant heiman pienimmiksi paloiksi ja juuriselleri aivan pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna Oivariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää Mifu. Paista harvakseltaan sekoittaen, kunnes Mifun pinta on hieman ruskistunut (4 -5 min). Lisää åaistamisen loppuvaiheessa curry.
(Ota halutessasi Mifua 2 - 3 rkl sivuun, niin voit koristella sillä valmiin keittoannoksen pinnan)
Lisää vesi, ruokakerma, liemikuutio . Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää kasvikset. Kun ne ovat puolikypsiä, lisää pasta. Keitä kunnes pasta on kypsentenyt. Tarkista suola.
Viimeistele keitto heinonnetulla kevätsipulin varsilla. Tarvittaessa ne voi korvata esim. ohuiksi leikatuilla purjorenkailla tai ruohosipulisilpulla