juures, jauhelihalaatikko Juures-jauhelihalaatikko ohje salty

Juures-jauhelihalaatikko

Voitele vuoka öljyllä. Puolet juureksista vuokaan. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli kuullottumaan samaan pannuun. Mausta liha (paprikajauhe, mustapippuri, suola, pirimauste). Levitä loput juurekset lihakerroksen päälle ja lisää ruokakerma. Pinnalle oreganoa ja juustoraaste. Kypsennä 200 astetta noin 50min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 642 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %