nachovuoka, marsam Nachovuoka MARSAM ohje salty

Nachovuoka MARSAM

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli kuullottumaan. Mausta ranchmausteseoksella ja lisää vesi. Hauduta 5-10 minuuttia.

Levitä maissilastut laakealle uunivadille. Lisää päälle jauhelihaseos. Sekoita salsadippi ja tuorejuusto keskenään. Lusikoi seos jauhelihan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Tarjoa lisäksi salaattia ja guacamolea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal / 100 g
Energia 705 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,1 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %