karppaajan, kanapata Karppaajan kanapata ohje salty

Karppaajan kanapata

Kypsennä ja mausta kanasuikaleet ja sipuli pannulla. Silppua sekaan pekoni. Sekoita muna ja kerma ja lisää ne. Lisää puolet juustoraasteesta ja paloitellut parsakaalit. Laita paistos uunivuokaan ja laita päälle loppu juustoraaste. Peitä foliolla ja paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Poista folio ja paista vielä 10 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 645 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 11,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %