linssi, kasvispata Linssi-kasvispata ohje salty

Linssi-kasvispata

  1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetki öljyssä raastetun inkiväärin ja mausteiden kanssa. Hienonna chili ja paloittele lehtisellerit ja kuoritut porkkanat. Lisää kasvikset pannulle ja kääntele tovi.

  2. Huuhtele linssit ja nosta pataan kasvisseoksen kanssa. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemi ja tomaattimurska. Kääntele ainekset sekaisin ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja siirapilla. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes linssit tuntuvat pehmeiltä. Lisää nestettä tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 386 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,9 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %