255 g couscous 285 g vettä 3 paprikaa isohkoina tasaisina paloina (1 kourallinen parsaa) 2-3 pientä kiinteää kesäkurpitsaa noinsentin siivuina 1 nippusipulin varret hienona silppuna 3-4 punaista chiliä ilman siemeniä ja hienoina viipaleina 3 isoa kourallista yrttejä (lehtipersilja, minttu, basilika, korianteri) isona silppuna 10 rlk oliiviöljyä 4 rkl sitruunamuhua Suolaa Mustapippuria myllystä
turvota couscous vedessä, pöyhi haarukalla
grillaa paprikat, parsa ja kesäkurpitsat/paista parilapannulla. Jos grillasit paprikat, niitä voi hikoiluttaa hetken muovipusissa/pakasterasiassa jos vaikka kuori lähtisi irti. Näin ei kuitenkaan välttämättä käy.
leikkaa paprikat isohkoiksi paloiksi.
sekoita grillatut kasvikset, tuoreet kasvikset couscousiin ja lisää oliiviöljy, sitruunamehu ja yrtit. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
Lähde Jamie Oliver The return oh the naked chef Couscous with grilled summer vegetables and loadsa herbs