salaatinkastike, , kokojyväsinappi, , öljy, , sitruuna,
Salaatinkastike (kokojyväsinappi, öljy, sitruuna) ohje
salty
katrisav
Salaatinkastike (kokojyväsinappi, öljy, sitruuna)
1/2 sitruunaa n. 1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl kokojyväsinappia
1/2 - 1 dl mietoa oliiviöljyä
Purista sitruunan mehu kulhoon, lisää suola, mustaippuri ja kokojyväsinappi. Sekoita, lisää oliiviöljy tai muu miedon makuinen öljy, sekoita.
Lusikoi kastiketta endiivivien tai muiden kitkerien salaattien päälle.
Lähde
Alexander ja Hanna Gullichsen
Safka
Otava
Endiivisalaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energia
467 kcal / 100 g
Energia
1953 kJ / 100 g
Proteiini
0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,4 g / 100 g
Rasva
49,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
2,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %