Spiedini di involtini di agnello e funghi
680 g marinoimatonta lammasta (ulkofile) hakattuna lihanuijalla 12. aan ohueen palaan 1 valkosipulinkynsi 8 anjovisfilettä (huom! ei janssonfileitä) keskikokoinen nippu organoa tai meiramia, pelkät lehdet 1 sitruunan kuori raastettuna sekä mehu suolaa ja vastajauhettua mustapippuria oliiviöljyä 4 puista varrasta liotettuna 8 keskikokoista herkkusientä puolitettuna
Murskaa morttelissa oregano/meirami ja valkosipuli sekä anjovisfileet
Lisää puolet sitruunamehusta ja kaksi kertaa niin paljon oliiiöljyä.
Lisää loput sitruunamehusta ja mausta suolalla ja mustapippurilla
Hiero marinadi tasaisesti kaikkiin lihapaloihin, molemmille puolille ja ripottele sitruunankuoriraastetta päälle
Lämmitä uuni 200 astetta tai grilli
Rullaa lihapalat pieniksi rulliksi ja tee rullista ja herkkusienistä vartaita (yhteen vartaaseen 3 liharullaa ja 4 herkkusientä) 7A) Jos uunissa niin öljyä uunipannu ja paista vertaat siinä, noin 7 min. 7B) Jos grillissä, grillaa noin 3,5 min per puoli
Tarjoile sitruunalohkojen, salaatin ja leivän kanssa
Lähde Jamie Oliver: Jamie's Italy
Huom! Marinadi/kastikett vain 1/2 annos Huom! Paistoaika ei riitä, uunissa 15-20 min