punasikuri, vuonankaalisalaatti, , feta, , granaattiomena, , kastike, Punasikuri-vuonankaalisalaatti (feta, granaattiomena, kastike) ohje salty

Punasikuri-vuonankaalisalaatti (feta, granaattiomena, kastike)

3 punasikuria lehdet erotettuna 100 g vuonankaali/vesikrassi pestynä ja siistittynä 1 granaattiomanan siemenet 3 rkl ekstra-neitsyoliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 140 g fetaa murustettuna suolaa ja mustapippuria

  1. Laita lehdet isoon kulhoon ja sekoita

  2. Murskaa 1/4 granaattiomenan siemenistä mehuksi siivilän läpi

  3. Sekoita mehuun oliiviöljy, viinietikka  ja maun mukaan suolaa ja mustapippuria, lisää kastike salaatinlehtien päälle kuten myös jäljellä olevat siemenet ja feta.

  4. Sekoita ja tarjoile välittömästi

    Chicory, pomegranate & feta salad Matt Tebutt www.bbcgoodfood.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 532 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %