japen, makaronilaatikko Japen makaronilaatikko ohje salty

Japen makaronilaatikko

  1. ruskista jauheliha, lisää sipulit, suola, mausteet
  2. keita makaronit vedessä, johon lisäät lihaliemikuutit, keita vain n puolet makaronien kypsymisajasta

  3. kun makaronit keitetty, säästä osa keitinvedestä ja kaada uunivuokaan jauhelihan kanssa, sekoita joukkoon koskenlaskuja ja lisää vettä niin, että on hyvin kostea, makaronit imevät kosteutta uunissa kypsyessään.

  4. paista noin 30 min 175 asteessa, voita tarkistaa välillä täytyykö nestettä lisätä (makaronien keitinvettä)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %