avokado, pottusalaatti, ja, minttu, avokadoöljy, , soppa, , , , Avokado-pottusalaatti ja minttu-avokadoöljy (Soppa365) ohje salty

Avokado-pottusalaatti ja minttu-avokadoöljy (Soppa365)

Pese perunat. Keitä perunat kypsiksi merisuolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä, 8–12 minuuttia.Leikkaa parsoista kuivat tyvet ja halutessasi kuori varret. Paloittele parsat muutamaan osaan. Keitä miedosti suolatussa vedessä 3–4 minuuttia.Viipaloi pikkusipulit varsineen tai leikkaa kevätsipulit vinottain viipaleiksi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Huuhtele rucolanlehdet ja voit repiä ne suupaloiksi. Tee kastike.Valuta perunat ja leikkaa paksuhkoiksi viipaleiksi. Siirrä perunaviipaleet laakeaan tarjoiluastiaan. Valuta puolet kastikkeesta päälle ja kääntele varovasti. Lisää parsat, sipulit, tomaatit ja rucola. Valuta loppu kastike salaatille.Puolita avokadot ja poista siemenet. Paloittele hedelmäliha ja valele palat heti kauttaaltaan sitruunan mehulla tummumisen estämiseksi. Nostele avokadopalat salaatin päälle. Tarjoa heti. Avokado ei kestä säilyttämistä.Hienonna minttu (ja tuore chili). Yhdistä ainekset keskenään.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 292 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,4 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %