omatekoinen, jugurtti Omatekoinen jugurtti ohje salty

Omatekoinen jugurtti

Kiehauta maito ja anna sen jäähtyä n.50-55 asteiseksi. Laita servofixiin bulgarian jugurtti, maitojauhe,sokeri ja suola. Kaada lämmin maito päälle. Sekoitetaan ja suhautetaan servofiksin kantta. Annetaan seistä yön yli n. 6-8 tuntia. Kun jugurtti on valmista., vatkataan se hyvin ja laitetaan kylmään. Vatkaus tekee jogurtista samettimaisen, vatkauksen aikana voit lisätä hieman vaniljasokeria, maustaa marjoilla ja hedelmillä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 163 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %