kanaa, korma, , anjum, anand, Kanaa korma (anjum anand) ohje salty

Kanaa korma (anjum anand)

Marinadi 200 ml maustamatonta jogurttia 1 kukkurainen rkl valkosipulitahnaa 1 kukkurainen rkl inkivääritahnaa 2 tl jauhettua korianteria

Muu 700 g kanaa paloina ilman nahkaa ja luita 2 rkl kasvisöljyä 10 mustapippuria 10 vihreän kardemumman palkoa 1 musta kardemumman palko 10 mausteneilikkaa 1 kanelitanko 1 pala muskottikukkaa 1-2 vihreää chilipaprikaa kokonaisena suolaa ja vastarouhittua mustapippuria maun mukaan 1 keskikokoinen sipuli kuorittuna ja hienonnettuna 200 ml vettä 70 g kookostiivistettä 3 rkl jauhettua mantelia 3/4 tl garam masalaa reilu hyppysellinen suolaa kourallinen tuoreen korianterin varsia ja lehtiä hienonnettuna

  1. Sekoita marinadin ainekset yhteen kulhossa. Lisää kanapalat, sekoita ja anna marinoitua vähintään 30 min. Jos liha ehtii marinoitua tätä kauemmin, peitä se ja laita jääkaappiin. Ota huoneenlämpöön ennen paistamista.

  2. Kuumenna öljy suuressa tarttumattomassa pannussa. Lisää kokonaiset mausteet, sekoita hyvin ja lisää sipuli, vihreä chili ja suola. Kuulota n. 6 min, kunnes sipulit ovat kullanruskeita.

  3. Lisää pannuun kana, marinadi ja vesi. Lisää lämpöä ja kuumenna poreilevaksi. Säädä levy miedoimmalle lämmölle ja anna hautua kannella peitettynä 25 - 35 min kanapalojen koosta riippuen. Sekoita välillä. Tarkista että pannulla on riittävästi nestettä ja lisää aina tarvittaessa tilkka vettä. 

  4. Sekoita joukkoon kookos ja mantelit ja hauduta ilman kantta vielä noin 3 minuuttia, kunnes kastike on kermaista.

  5. Lisää garam masala, sokeri ja tuore korianteri. Mausta ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa lisänä riisiä tai rotileipää.

    Anjum Anand Anjumin helpot intialaiset Multikustannus

    Anjumin kanakorma

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 521 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %