pappardelle, ja, kanttarellit, , mausteet, Pappardelle ja kanttarellit (mausteet) ohje salty

Pappardelle ja kanttarellit (mausteet)

300 g kanttarelleja puhdistettuna ja revittynä puoliksi 3 rkl oliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 1 - 2 pientä kuivattua chiliä murskattuna hyvin hienoksi suolaa ja mustapíppuria myllystä puolikkaan sitruunan mehu 445 g papperdelle pieni kourallinen parmesaaniraastetta kourallinen tuoretta persiljaa , karkeana silppuna 55 g voita

  1. Lämmitä ja oliiviöljy kuumaksi. Pyöräytä kanttarelleja öljyssä muutaman kerran ja lisaa valkosipulinkynsi, chili ja ripaus suolaa. Paista sekoitellen 4-5 min.

  2. Laita pasta kiehumaan.

  3. Ota sienet lämmöltä, mausta suolalla, pppurilla ja sitruunamehulla.

  4. Valuta pastasta vesi, sekoita pastaan sienet, parmesaani, voi ja persilja. Asettele lautasille, lisäksi vielä persiljasilppua, parmesaania ja mustapippuria.

    Jamie Oliver The Naked Chef Papperdelle with Mixed Wild Mushrooms

Ravintosisältö / 100 g

Energia 266 kcal / 100 g
Energia 1111 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 32,9 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %